Woning zwaarbeschadigd na brand in Haren

Haren- Een woning aan de Zonnedauwweg is woensdagmiddag zwaar beschadigd na een brand. Omstreeks 15.12 ontving de brandweer een melding van een woningbrand. Het zou daarbij gaan om een brand in de keuken. De brand wist zich echter in een korte periode uit te breiden naar de bovenverdieping. De brandweer van Groningen werd daarom ter assistentie geroepen. Hiervoor werd er opgeschaald naar middelbrand. Ook stegen er grote zwarte rookwolken boven de woning uit.

Nadat de woning door de brandweer was geventileerd werd de schade aan de woning pas goed duidelijk. De schade is dusdanig groot dat de bewoners de komende periode niet in hun woning kunnen terugkeren.

Foto’s: M.Druppers © 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt