Truckstar Festival 2013: Het is zover!

Assen- In het laatste weekend van Juli is het TT-Circuit ieder jaar gereserveerd voor het Truckstar Festival. Dit jaar verwacht de organisatie ruim 2000 vrachtwagens en ruim 60000 bezoekers verspreid over het gehele weekend.

Helaas zijn de weersvoorspellingen voor het weekend niet heel gunstig. Volgens de voorspellingen kan het zijn dat er dit weekend enkele buien het TT-circuit bereiken. Echter zal dit de sfeer niet verpesten. Het Truckstar Festival staat al jaren bekend om zijn geweldige sfeer, ongeacht het weerbeeld.

Aan het begin van de vrijdagmiddag begon de toeloop van de vrachtwagens naar het TT-Circuit. Ook de eerste toeschouwers hadden hun plek langs de toegangswegen ingenomen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt