Das ist Schade voor een Duitse vrachtwagenchauffeur.

ASSEN – Op de Boskamp in Assen heeft vrijdagavond tijdens de intocht van het Truckstar Festival omstreeks 19.50 uur een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het crematorium De Boskamp waar een bestuurder van een bestelbusje en een vrachtwagen met elkaar in aanraking zijn gekomen. Het ongeval gebeurde toen enkele Duitse vrachtwagenchauffeurs de file probeerden te omzeilen door via de Boskamp de route af te snijden.

De Boskamp loopt echter dood voor verkeer, waardoor de vrachtwagen combinaties terug moesten, waarbij één van de betrokken bestuurders de bocht te krap nam. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel moest de bestelbus door een berger worden afgesleept aangezien de voorwielophanging bij de aanrijding schade had opgelopen.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt