Dronken bestuurder botst tegen boom

Smilde – Zaterdagnacht omstreeks 01.45 uur reed een 22-jarige man uit Appelscha met zijn auto over de Eekhoutswijk. Daar raakte hij naast de rijbaan en botste tegen een boom. Bij het ongeval raakte hij gewond en werd overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen.

Daar is vanwege vermeend alcoholgebruik een bloedproef van hem genomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De brandweer van Smilde werd gealarmeerd voor de brandstoflekkage op de kruizing Korenmolen en Eekhoutswijk.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt