Huwelijk aanzoek tijdens Truckstar Festival

ASSEN – Zaterdagavond tijdens de 33e editie van het Truckstar Festival werd een jonge dame uit Barneveld door Presentator Willie Oosterhuis het podium opgevraagd. Willie vroeg haar ten huwelijk. De vrouw sloeg echter het aanbod af. Op de vraag of ze niet wilde trouwen, antwoorde ze met “Ja maar niet met jou.

Op dat moment nam de vriend vanaf achter het podium de Hollandse Avond op het Truckstar Festival even over. Na een relatie van al 7 jaar vond hij het wel tijd worden om de jonge vrouw ten huwelijk te vragen.

Op het podium voor duizenden bezoekers ging de jongeman op zijn knieen en vroeg zijn vriendin met een zeer heze stem ten huwelijk. Hierop antwoorde ze met een volmondig met JA!. Lesley Williams look a like zong voor het toekomstige echtpaar een prachtig nummer.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt