Truckstar Festival 2013: Het is weer voorbij.. (Update 01.00)

Assen- Na een zaterdag waarbij halverwege de dag een enorme regenbui het programma in de war bracht bleef het de gehele zondag droog op het TT-Circuit. Wel zorgde de wind ervoor dat het programma ook moest worden aangepast. Voor de show van de stuntmotoren stond er teveel wind. Echter mocht dit de pret op de “spektakelstraat” niet drukken.

Zo was er de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland, Racetrucks, Caravan races, Decibellencontest en de Special Paint verkiezing. Door een olielekkage van een van de racetrucks was er een behoorlijk spoor op de baan gekomen. Hierdoor moest ook de brandweer aan de slag.

Nadat het programma uiteindelijk was afgerond vertrokken de ruim 2200 vrachtwagens van het TT-circuit.

Foto’s: P.Koene, J.Kuiper & W.Dekker © Compact Media & Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt