112 Kort: Koe neemt duik in de sloot in Noordlaren

Noordlaren – De brandweer van Zuidlaren is vrijdagavond enige tijd bezig geweest om een koe uit een sloot te halen.

De koe was door voorbijgangers in een sloot langs de Osdijk in Noordlaren aangetroffen. Omdat de koe de sloot niet op eigen kracht kon verlaten werd de brandweer gealarmeerd. Met behulp van een boer en zijn tractor heeft de brandweer de koe uit de sloot gehaald.

Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt