Wateroverlast bij Douglas in Assen

ASSEN – Vrijdagavond werd er even na 18.00 uur wateroverlast gemeld bij Pamfumerie  Douglas in het Mercurius centrum in Assen. De brandweer van Assen ging op inspectie in het pand en besloot een gedeelte van het plafond te slopen. De oorzaak van de wateroverlast is nog onduidelijk, mogelijk is een kappote Sprinklerinstallatie of een gesprongen waterleiding de oorzaak. De winkel werd in verband met het incident vroegtijdig gesloten. Het is nog onbekend hoeveel waterschade het pand en de inventarisatie heeft opgelopen.

Foto’s: P.Koene en R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt