Bestuurder verlaat plek van ongeval.

VRIES – Zaterdagavond om 23.30 uur werd er op de Verlengde Noordenveldseweg N386 een eenzijdig verkeersongeval gemeld. Bij aankomst van de brandweer van Vries bleek ten hoogte van het Gemeentehuis een ongeval te hebben plaatsgevonden, waarbij de auto in een naastgelegen sloot is terecht gekomen. Getuigen hadden aan de politie gemeld dat de bestuurder het ongeval locatie heeft verlaten. Diverse politie eenheden hebben naar een mogelijke betrokkene uitgekeken echter werd hij niet aangetroffen.

De bestuurder kwam uit de richting van Donderen en was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt, hierbij heeft hij een kleine en grotere verkeerbord omver gereden. Na de botsing tegen de wal kant van de sloot draaide het voertuig 180 graden om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen.

De eigenaar van de auto uit Roden zal door de politie ondervraagd. De auto is door berger Hamstra Afgesleept naar depot, waar eventueel nog onderzoek kan worden gedaan.

Foto’s: R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt