Dodelijk verkeersongeval in De Punt (Video Update)

EELDE – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Ydemade in De Punt is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.15 uur de bestuurder van het voertuig om het leven gekomen. De man afkomstig uit de richting van Tynaarlo is net voor de kruizing met de Groningerstraat uit de bocht gevlogen. Hierbij kwam het voertuig op zijn dak terecht. Omwonende hadden de hulpdiensten gealarmeerd. Echter bij aankomst van de Brandweer van Eelde was er geen eer meer te behalen. Het slachtoffer was ter plaatse overleden.

Na onderzoek van de Verkeersongevallen Analyse van de politie, is het slachtoffer door de brandweer uit het voertuig gehaald. De zwaar beschadigde auto is door berger Logicx afgesleept. Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

De Punt – Bij een verkeersongeval op de Ydermade in De Punt is zaterdag op zondagnacht een 35-jarige man uit Haren om het leven gekomen.

De Harener reed in zijn auto met hoge snelheid in de richting van de Groningerstraat. In een bocht verloor de man de macht over het stuur. Hij is daarna via de berm de sloot ingeschoten en met zijn auto over de kop geslagen. Door de harde klap van de aanrijding overleed het slachtoffer ter plekke. De politie heeft een analyse en een rapportage van het ongeval gemaakt.

Publicatie:

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt