Man zwaargewond bij ongeval in Jubbega. (Video)

JUBBEGA – Op een weiland aan de P.W. Janssenweg is zondagmiddag een man zwaargewond geraakt. Omstreeks 14.15 werd de OVDG geïnformeerd over de MMT inzet in Jubbega. Hulpdiensten troffen in het weiland bij de woning een zwaargewonde man bij een trekker aan. Nadat de man door de hulpdiensten was gestabiliseerd werd de man zwaargewond en met nog onbekend letsel overgevlogen naar het UMCG in Groningen. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omwonenden verklaarden dat de trekker onbemand rondjes aan het rijden was. Dit kan echter in verband met het onderzoek door de politie niet worden bevestigd.

Foto’s R.Koene © Compact media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Stellingwerf

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt