Graanveld in brand bij Oudemolen (Video)

Oudemolen – De brandweer van Annen werd maandagmiddag om 16.21 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Hoofdweg in Oudemolen. Even later werd er aan de Hoofdweg in Oudemolen een woningbrand gemeld, dit was echter niet het geval. De gealarmeerde brandweer van Vries reed wel door aangezien er assistentie verleent kon worden aan de brandweer van Annen.

Bij aankomst van de brandweerkorpsen bleek een stuk graanveld in brand te staan. Een boer was bezig met het graan aan het oogsten toen plotseling achter hem brand ontstond. De brand was in verband met een sterke wind en de watervoorziening moeilijk te bestrijden. De brandweer schaalde hierop naar middelbrand, waardoor ook de brandweer van Rolde en Assen werden ingezet.

Foto’s: H. Huizinga en P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt