Gewonde bij aanrijding in Peize

Peize- Woensdagmiddag is bij een verkeersongeval aan de Boerakkers in Peize een gewonde gevallen.

Door een voorrangsfout kwamen twee auto’s met elkaar in aanraking waarna een van de voertuigen tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurster van de auto die op de boom was gereden is ter plaatse gestabiliseerd en overgebracht na een ziekenhuis in de omgeving.

Een auto liep lichte schade op, de andere is naar alle waarschijnlijkheid total los . De politie brengt het ongeval in kaart.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112eelde.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt