Grote brand bij loonbedrijf in Dwingeloo (Foto Update)

Dwingeloo- Woensdagavond omstreeks 19.15 uur is er bij een loonbedrijf aan de Lhee in Dwingeloo een brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer van Dwingeloo betrof het een uitslaande brand in een kapschuur. Er werd snel opgeschaald naar een grote brand waarbij ook de korpsen van Diever, Ruinen en Vledder werden gealarmeerd.

In de schuur stonden landbouwvoertuigen. Een gierinjector, tractoren en kranen hebben bij de brand schade opgelopen. Ondanks snel ingrijpen van de brandweer liep ook het dak van de schuur grote schade op. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar vermoedelijk is een brand is een gierinjector de oorzaak van de grote brand.

Of er bij de brand schadelijke concentraties gevaarlijke stoffen zijn vrij gekomen is niet bekend.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt