Bestuurder gewond na botsing tegen boom. (Update)

HOLSLOOT – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Schimmelarij in de buurtschap Schimmelarij nabij Holsloot is de bestuurder van een oldtimer gewond geraakt. Hij moest na een botsing tegen een boom door de brandweer van Coevorden uit zijn voertuig worden geknipt. De dak van de oude Mercedes moest worden verwijderd. De man is met nek en rugletsel overgebracht naar het  Scheper ziekenhuis in Emmen. Het Mobiel Medisch Team heeft assistentie.

De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval die nog geheel onbekend is. De auto is door berger Koolen afgevoerd.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Holsloot – Een 33-jarige inwoner van Veenoord raakte donderdagavond gewond toen hij op de Schimmelarij in Holsloot met zijn ruim veertig jaar oude auto tegen een boom botste.

De man werd met onder meer rug- en nekletsel naar een ziekenhuis vervoerd. Het is nog onbekend waardoor de man met de oldtimer van de weg raakte. De politie stelt een onderzoek in.

Publicatie:

Coevorden Huis aan Huis

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt