Elf jongeren aangehouden in Assen (Video)

Assen- De politie in Assen heeft vanmiddag omstreeks 16.00 uur in Assen elf jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging,

Het overgrote gedeelte van de aangehouden jongeren behoren tot de groep die al geruime tijd de wijk Pittelo terroriseren. In en om het zwembad van de Bonte Wever maakten de elf jongeren, tussen de dertien en de achttien jaar,  zich schuldig aan belediging van gasten in het zwembad, pleegden vernielingen en gebruikten ook geweld tegen gasten.

Het aanwezige zwembadpersoneel waarschuwde de politie. De elf jongeren zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten nu vast. De politie is een onderzoek gestart.

Telegraaf 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt