Fietser gewond bij aanrijding in Paterswolde

Paterswolde– Donderdagmiddag om 13.50 uur kwam een melding binnen van verkeersongeval aan de Boterdijk /Verlengde Boterdijk in Paterswolde.
Ter plaatse betrof het een aanrijding tussen een auto en een fietser (racefiets).
De fietser lag op de grond en werd doormiddel van een nek-kraag en een stabilisatieplank gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste had de fietser over het hoofd gezien. De fiets was doormidden gebroken en de auto had lichte schade aan de voorbumper.
De politie heeft het ongeval in kaart gebracht en de fiets mee genomen naar het bureau.
Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112eelde.nl
Publicatie:

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt