Gewonde bij verkeersongeval op de grens van Drenthe en Friesland (Update!)

APPELSCHA – Op de grens van Drenthe en Friesland heeft donderdagavond even na 19.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Op de kruising van de Vaart Zuidzijde in Appelscha met de Menneweg en de Wittewijk had een verkeersongeval plaatsgevonden met twee voertuigen.

De gealarmeerde korpsen van Smilde en Appelscha kwamen ter plaatse. De bestuurder van de personenauto zat bij aankomst bekneld hij is door de brandweer uit het voertuig geknipt. Hierbij werd het dak van de auto verwijderd. De inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. Het slachtoffer is met nekletsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Wel is bekend dat de bestelauto vanaf de Menneweg kwam en linksaf wilde slaan en vermoedelijk hierbij de van rechtskomende bestuurder vanaf de Vaart Zuidzijde over het hoofd heeft gezien.

Foto’s: R.Koene, P.Koene & H.Huizinga  © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Appelscha – Op de Vaart ZZ heeft donderdagavond een botsing tussen een bestelbus en een auto plaatsgevonden.

De bestuurder van de bestelbus (19-jarige man uit Fochteloo) verleende geen voorrang aan een 29-jarige automobilist uit Assen, die op de Vaart ZZ reed en van rechts kwam. De bestuurder van de bestelbus kwam uit de richting van de Menneweg en wilde oversteken richting de Bruggewijk. De bestuurder van de auto raakte door de aanrijding bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald. De man werd voor nader onderzoek per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Publicatie:

Omrop Fryslan

Nieuwe Ooststellingwerver

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt