Jonge asser ondernemer failliet verklaard.

ASSEN – Het autobedrijf Autoskala (Auto Zwaluw BV) aan de Van Vlissingenstraat in Assen is dinsdag door de Rechtbank in Assen failliet verklaard.Dit gebeurde nadat de jonge ondernemer Robbin Robijn een schuld had van enkele honderdduizenden euro’s.

Op vrijdag werd op last van de curator door een deurwaarder en in bijzijn van de politie het pand leeggehaald. Hierbij werden tientallen auto’s in beslag genomen. De jonge ondernemer kwam een paar weken geleden nog in het nieuws, omdat hij was opgepakt voor hennepteelt. Onder zijn ouderlijk huis in De Kiel trof de politie een hennepplantage aan. Hij gaf toen aan niks met de zaak te maken te hebben.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt