Bestuurster botst op stilstaande auto in Dieverbrug.

DIVERBRUG – Een inwoonster uit Diever heeft vanmorgen aan Dieverbrug een stilstaande auto geheel over het hoofd gezien en knalde er met haar eigen auto frontaal achterop. Bestuurder van de stilstaande auto had net de weg gevraagd aan een inwoner van Dieverbrug, deze inwoner was net bij de auto weggelopen toe hij achter zich de botsing hoorde.

Brandweer groep Diever kreeg rond de klok van half elf deze melding binnen en rukten met groot materiaal uit, ambulance was al ter plaatste en waren al bezig met de slachtoffers. In de stilstaande auto zat een man alleen, die nek en rug klachten had, het personeel van de ambulance vond het verstandiger om de man uit de auto te halen via de plank. Daarvoor moest de Brandweer de gehele bestuurderskant van het voertuig verwijderen, om het slachtoffer zo goed mogelijk uit de auto te krijgen.

De inwoonster uit Diever bleek zwanger te zijn, kon op eigen kracht uit de auto komen, was niet gewond maar maakte zich heel veel zorgen om haar kindje in haar buik en werd in de ambulance verzorgt, waarna ze uiteindelijk toch voor controle afgevoerd werd naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Toen de brandweer het slachtoffer uit de aangereden auto had bevrijd werd deze ook met rug en nek letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Hoogeveen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek genomen.

Foto’s: Ietje Photo Diever.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt