112 Kort: Brandweer ingezet voor pannetje op vuur

Assen- Dinsdagmorgen om 10.13 werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de MR.P.J. Troelstralaan in Assen. Omdat het een brand betrof in een flatgebouw werd er enkele ogenblikken later ook een hoogwerker gealarmeerd.

Bij aankomst bleek het echter mee te vallen. In de woning op de eerste verdieping bleek de bewoner een pannetje op het vuur te hebben gezet. Het pannetje was vervolgens droog gekookt en produceerde dusdanig veel rook dat de brandweer werd gealarmeerd.

Het is onbekend of de bewoner ten tijde van de ‘brand’ thuis was. De brandweer heeft het appartement geventileerd. De woningbouwstichting is ingeschakeld in verband met de rookschade.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt