Motorrijder verongelukt op N371 nabij Smilde

Smilde – Vrijdagmiddag is een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de N371 in Smilde.

Een bestuurder van een busje reed op de Rijksweg (N371) in de richting van Assen. De motorrijder reed in tegengestelde richting, in de richting van Hoogersmilde. De bestuurder van het busje sloeg op een bepaald moment  linksaf. Hierop botste de motorrijder tegen de bus. De motorrijder is ter plaatse overleden. De identiteit van beide bestuurders worden op een later moment vrij gegeven. De politie doet nader onderzoek.

Tekst: Politie.nl

Foto’s H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt