De scholen zijn weer begonnen

Drenthe/Friesland/Groningen– Maandagmorgen is het weer zover. De zomervakantie zit er weer op en diverse scholen in noord Nederland beginnen weer met hun lesactiviteiten.

Voor Veilig Verkeer Nederland (VVN) is het dan ook weer tijd voor hun jaarlijkse campagne om aandacht te vragen voor de vele kinderen die vanaf maandag weer lopend of op de fiets naar school gaan. Bestuurders van motorrijtuigen worden dan weer gewaarschuwd voor plotseling overstekende kinderen en jonge fietsers die mogelijk niet op de hoogte zijn van de geldende verkeersregels. Aan bestuurders wordt dan ook gevraagd om hun rijstijl hierop aan te passen en extra op te letten.

Foto: Veilig Verkeer Nederland

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt