Stormschade aan de Amelte in Assen

Assen- Zaterdagavond werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een stormschade aan de Amelte in Assen. Hier waren twee grote takken gevaarlijk boven de weg komen te hangen.

Aangezien het op het moment van de melding praktisch windstil was is de oorzaak van het afbreken van de takken onduidelijk. De brandweer heeft door gebruik te maken van de hoogwerker de takken afgezaagd. Hierna werden de takken in handzame stukken gezaagd en van de weg gehaald.

De gemeente Assen zal de takken afvoeren. De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt