William Polling en Mark Kregel winnen de autocrossfinale in Eelde

Eelde- Zondag 18 augustus werd er in een Eelde weer een autocross verreden, een honderdtal deelnemers verschenen aan de start .
Er werd gereden in verschillende klassen. Het publiek was toch in grote getallen naar Eelde gekomen ondanks de regen. Toen de races om 12.00 uur van start gingen was het droog, de rest van de middag is er dan ook geen drup meer gevallen.
De bezoekers van de autocross werden getrakteerd op spanning en sensatie aan de Koedijk in Eelde. William Polling en Mark Kregel maakten het wel heel spannend in de finale ronde. Mark Kregel reed in de prominente klasse en er was vandaag niemand die  hier iets tegen in kon brengen, maar in de verstevigde standaard klasse ging het William Polling niet voor de wind. Hij moest in de finale alles uit de kast halen om van de derde plek na de koppositie te rijden. Door zijn indrukwekkende inhaalrace kreeg de jonge coureur dan ook het publiek dan ook op de banken in de laatste ronden van de race.
Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl
Publicatie:

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt