112 Kort: Brandgerucht in een flatgebouw aan de Dotterbloemstraat in Assen.

ASSEN – Dinsdagmiddag ging op de vierde verdieping van een flatgebouw aan de Dotterbloemstraat in Assen een rookmelder af. De brandweer van Assen werd omstreeks 15.25 uur gealarmeerd voor een brandgerucht. Een buurman kon aan de hulpdiensten vertellen dat de bewoner niet aanwezig was. De brandweer heeft in het pand controle uitgeoefend, waarbij een warmtebeeldcamera gebruikt werd om eventuele vuurhaarden te ontdekken. De deur van de woning werd geforceerd. Er bleek gelukkig niks aan de hand in de woning, de brandweer keerde na de controle terug naar de kazerne.

Foto’s W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt