Eenzijdig verkeersongeval A28 Assen.

ASSEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 tussen Assen-Noord en Vries is om 12.15 uur de bestuurder van het voertuig in een naastgelegen sloot gekomen. De jongeman verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn auto. De brandweer van Assen hoefde niet in actie te komen, aangezien de man zelf het voertuig kon verlaten.

De bestuurder kwam er zonder verwondingen en mocht na controle de werkzaamheden van de politie afwachten. De verkeersongevallen analyse heeft onderzoek naar de toedracht van het ongeval gedaan. Of het te weinig tot geen profiel op de banden de oorzaak is geweest van het ongeval is nog niet bekend.

Tekst en Foto’s: H. Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt