Man (77) in woning beroofd

Norg – Een 77-jarige inwoner van Norg is maandagavond in zijn woning aan de Klimopstraat in Norg door twee mannen beroofd.

Bij de woning werd tegen tien uur op een raam geklopt. Direct daarna stapten twee mannen het huis binnen, grepen de 77-jarige vast en eisten geld. De mannen gingen er vandoor nadat ze de vertrekken hadden doorzocht en de bewoner hen de inhoud van zijn portemonnee had gegeven. Ze liepen waarschijnlijk weg richting de Bremstraat. Een zoekactie van de politie in de omgeving leverde vooralsnog niets op. Het onderzoek wordt voortgezet. De bewoner liep bij de beroving kneuzingen op. Hij werd door een arts onderzocht.

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt