17 jarige meisje vermist uit Smilde is weer terecht.

SMILDE – De politie vraagt u aandacht voor een vermissing van een 17 jarig meisje uit Smilde. De familie maakt zich zorgen toen ze om 17.30 uur nog niet thuis aan Leemdijk was aangekomen. Ze was eerder vandaag vertrokken op een beige damesfiets. Het meisje is 1.70 meter lang, heeft donkerblond lang haar dragend in een paardenstaart. Het meisje is gekleed in een zwarte rok met dezelfde kleur legging, met daarop een rood shirt en heeft een zwarte bril. Heeft u haar gezien of heeft u informatie dan kunt u contact opnemen met de politie op 0900-8844 of bij nood op 112.

Update: 20.50

De politie meld dat het gezorgde meisje weer terecht is!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt