Vliegtuig maakt voorzorgslanding op Groningen Airport Eelde.

EELDE – Omstreeks 09.25 uur kreeg de bedrijfsbrandweer van Groningen Airport Eelde een melding van een Luchtvaart Ongeval. (L.V.O). Een klein toestel zou mogelijk in de problemen zijn. Uit veiligheid stonden twee crashtenders naast de landingsbaan tot dat het kleine vliegtuigje zal landen.

De landing liep zonder problemen, nadat het toestel was gecontroleerd werd het onder begeleiding van de brandweer naar het platform geleid. Het is onduidelijk waarom de piloot een voorzorgslanding moest maken.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt