Beschonken bestuurder aangehouden na botsing

Assen – Donderdagavond is een 36-jarige automobilist uit Assen aangehouden nadat hij tegen een andere auto was gebotst. De man reed op de Balkenweg toen hij vol achterop een andere auto botste. Vervolgens ging de man er vandoor in de richting van de wijk Kloosterveen.

Een politieagent stond in vrije tijd aan de andere kant van de Balkenweg en zag het gebeuren. Deze volgde de man uit Assen en kon hem op de Planetenlaan klemrijden en aanhouden. Daar bleek dat de man alcohol had gedronken. Hij blies bij de ademanalyse 860 ug/l. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt