Brandweer Ureterp en Beetsterzwaag gealarmeerd voor bosbrand Bakkeveen.

BAKKEVEEN – Vrijdagavond om 20.52 uur werden de brandweerkorpsen van Ureterp en Beetsterzwaag gealarmeerd voor een bosbrand aan de Duerswaldmerwei in Bakkeveen. Camping gasten op De Ikeleane hadden vuur waargenomen achter de camping. De brandweerkorpsen troffen bij aankomst achter een woning aan de Nijefeansterwei inderdaad een brand aan. Het bleek echter om een afvalverbranding te gaan en niet om een bosbrand.

De brandweer heeft besloten het vuur niet te blussen maar uit te laten branden, aangezien het verder geen gevaar vormde voor de omgeving. De eigenaar kan mogelijk een proces verbaal tegemoet zien in verband met het plegen van een milieudelict en de onkosten van de hulpdiensten.

Foto’s: R. Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt