Drie verdachten aangehouden na vechtpartij

ASSEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een twee mannen en een vrouw aangehouden na een vechtpartij. Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij gaande was bij een woning aan de Obrechtlaan. Ter plaatse bleek een de auto van een 22-jarige man uit Assen was vernield. Deze stond geparkeerd langs de Obrechtlaan. De man wilde verhaal gaan halen bij een groepje mensen welke op straat stonden. Toen hij daar aankwam werd hij tegen zijn hoofd geslagen.

De man rende vervolgens weg en ging een woning aan de Obrechtlaan in. Het groepje kwam achter hem aan rennen en vernielde vervolgens allerlei spullen binnenin de woning. Een 21-jarige man uit Assen is kort daarna in een woning aan de Groningerstraat aangehouden. De overige twee, een 28-jarige man uit Assen en een 20-jarige vrouw uit Assen, konden later die nacht worden aangehouden op de Smetanalaan. Allen zijn ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt