Gewonde bij kop-staart aanrijding in Amen

Amen- Zondagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden bij op de Amen in buurtschap Amen. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen met elkaar in aanraking.

Door de klap van de aanrijding gingen van de achterste auto de airbags af. De vrouwelijke passagier van de auto werd door het ambulancepersoneel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. zij kon op eigen kracht het voertuig verlaten.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. De schade aan beide voertuigen is groot.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt