112 Kort: Eenzijdig verkeersongeval op de A28

ASSEN/BEILEN – Maandagavond werd het korps van Assen omstreeks 17.15 uur een eenzijdig verkeersongeval gemeld op de A28 nabij Assen-Zuid in de richting van Beilen. Het ongeval vond echter plaats op de rijbaan richting Groningen, waardoor de inzet van Assen kwam te vervallen. De gealarmeerde brandweer van Beilen kwam wel ter plaatse.

De inzittenden van het voertuig werden door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd op verwondingen, maar kwam zo ver bekend met de schrik vrij. Kort na het ongeval keerden de hulpdiensten terug, de auto is door de berger afgevoerd.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt