Hennepkwekerij ondekt op industrieterrein in Eelde

EELDE – Maandagochtend is aan de Burgemeester J.G. Legroweg in een pand op het industrieterrein in Eelde een hennepkwekerij ontdekt.  De wietkwekerij was niet in werking, echter alle apparatuur was wel aanwezig. De politie heeft is de hele dag bezig geweest met de inbeslagname. Bij de ontruiming raakte een politieagent licht gewond. Persvoorlichter van de Politie Robert-Jan Valkema bevestigde dat een agent bij het verwijderen van een gloeilamp brandwonden had opgelopen aan zijn hand. De persvoorlichter kon niet aangeven of er ook aanhoudingen hadden plaatsgevonden. De agent is door het aanwezige ambulance personeel behandeld aan zijn brandwonden en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst: © Compact Media

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt