Auto op zijn kant in Groesbeek na ongeval.

GROESBEEK – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Spoorlaan met de Nijverheidsweg in Groesbeek zijn omstreeks 12.15 uur twee voertuigen op elkaar gebotst. Één van de voertuigen belandde hierbij op zijn kant. Bij aankomst van de brandweer bleken de inzittenden van beide voertuigen niet gewond te zijn. Voor de zekerheid zijn ze door het aanwezige ambulance personeel wel gecontroleerd. Beide voertuigen liepen bij de aanrijding behoorlijke schade op. Vermoedelijk heeft de bestuurster uit Apeldoorn de automobiliste uit Mook over het hoofd gezien en is een voorrangsfout de oorzaak geweest van het ongeval.

Foto’s: J.Kuiper © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt