Kortsluiting veroorzaakt brandalarm in de woonzorgcentrum Jan Thijs Seinenhof

DIEVER – Bij het wooncentrum Jan Thijs Seinenhof ging vanmorgen om 10.45 uur het brandalarm in werking toen er bij een bewoonster kortsluiting in haar droog/was combinatie was ontstaan. Een medewerkster ontdekte rook bij één van de bewoonsters in huis, het bleek dat de rook uit de was/droger combinatie kwam. Op advies van 112 probeerden meerdere medewerksters de combinatie met een steekwagentje naar buiten te krijgen. De inmiddels gealarmeerde  brandweer kwamen de dames te hulp en zorgden ervoor dat de combinatie naar buiten werd vervoerd. Bewoonster van het huis werd door de buren opgevangen, evenals de medewerkster die rook binnen had gekregen. De brandweer van Diever zorgde door middel van een ventilator ervoor dat de rook uit het huis werd geblazen.

Foto: Ietje van Belt © Compact Media / Photo Ietje

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt