Motorrijder gewond bij inhalen in Roden.

RODEN – Dinsdagmiddag omstreeks 15.10 uur is een motorrijder op de kruising van de Oosteinde met de Nijverheidsweg in Roden gewond geraakt. De man wilde een personenauto inhalen toen deze plots afsloeg. De motorijder reed hierbij in de flank van de auto en kwam hierbij ten val.

Hij is door het ambulancepersoneel met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De inzittenden van de personenauto zijn uit voorzorg gecontroleerd maar kwamen met de schrik vrij. De politie heeft van het voorval een registratie opgemaakt. De motor is door berger Dorenbos uit Norg afgevoerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt