Woningbrand aan de Markedreef in Assen (Video)

Assen- De brandweer van Assen werd dinsdagmiddag om 15.54 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Markedreef in Assen. Kort daarna werd ook de hoogwerker gealarmeerd. Aangezien de brandweer kort daarvoor was teruggekeerd van een buitenbrandje aan de Molenstraat werd er al kort na de melding uitgerukt.

Bij aankomst van de brandweer bleek er brand te woeden in een slaapkamer op de eerste verdieping. De brandweer heeft de woning betreden met twee hogedrukspuiten om de brand te bestrijden. Omwonenden hadden rook uit het dakraam zien komen en hierop de brandweer gebeld. De brandweer kon hierna overgaan tot het ventileren van de woning. De eveneens gealarmeerde politie heeft de weg afgezet en het publiek wat in grote getale aanwezig was op afstand gehouden. Hoe groot de schade aan de woning is is niet bekend.

Foto’s& Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

One thought on “Woningbrand aan de Markedreef in Assen (Video)

  • 27 augustus, 2013 at 17:56
    Permalink

    Hier was de 1/4 eenheid politie Assen aanwezig.

    1 politie busje, 2 zwarte politie maffia auto die ons bijna aanreed, 1 politieauto en 3 brandweer… later kwam er nog een busje met 2 agenten.

    Politie moet beter opletten tijdens het racen, anders hadden ze ook nog 3 ambulances nodig om ons naar het ziekenhuis te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt