Ravage op N33 na kettingbotsing

Muntendam- Woensdagmiddag om 16.42 uur werd de brandweer van Zuidbroek gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N33. Ook werden er diverse ambulances en politievoertuigen naar de ongevalsmelding gestuurd.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten een grote ravage aan. Bij de aanrijding waren in totaal vijf voertuigen betrokken. Twee van hen waren in een naastgelegen sloot geëindigd.

De brandweer heeft een persoon uit de auto bevrijdt waarna deze werd overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Ook twee andere personen werden naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in onderzoek. Berger Fruitema heeft alle voertuigen geborgen. De N33 is geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt