Vrachtwagen vast in berm op N381 bij Donkerbroek

DONKERBROEK – Dinsdagavond kwam op de provinciale weg N381 bij Donkerbroek een vrachtwagenchauffeur na een klapband in de problemen. De chauffeur wilde na de klapband zijn vrachtwagencombinatie veilig op de ventweg Vaart Westzijde neerzetten. De vrachtwagen geladen met mest en met een gezamenlijk gewicht van ongeveer 48 ton kwam echter vast te zitten op een grote betonnen rand. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek hielp de vrachtwagenchauffeur uit de brand, door de vrachtwagen los te trekken. Hierna kon de het kapotte wiel vervangen worden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Nieuwe Ooststellingwerver

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt