Noa Kamphuis is mini bloemenkoningin van Bloemencorso in Eelde geworden.

EELDE – Woensdagmiddag 28 augustus was het een gezellige drukte in de feesttent in Eelde. Ondanks het prachtige weer was er veel publiek naar de feesttent gekomen, voor de playbackshow en de mini miss verkiezing. Blijf mooi om te zien die jonge meisjes met hun gespannen koppie’s. De eerste ronde werd in vrijetijdskleding gelopen en de tweede ronde schitterden de dametjes in hun prachtige prinsesachtige jurken. Voor de jury was de moeilijke taak weggelegd om uit deze 12 mooie meiden de winnares en haar twee hofdames te kiezen. Na een lange zit was het om 17.30 uur dan zover. Mini miss 2013 is geworden Noa Kamphuis die dan ook even haar traantjes de vrij loop gaf en haar moeder klein beetje met haar mee deed. Eerst Hofdame is geworden Sophie Gaastra. Tweede Hofdame is geworden Savannah Postma.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Drenthe Journaal

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt