Brand op vuilnisbelt in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zondagavond werd er om 18.00 uur een buitenbrand gemeld aan de N919 in Oosterwolde. Een wandelaar liep met zijn hond op de voormalig vuilnisbelt (Weperberg) toen hij aan de kant van de Helomaweg rookontwikkeling zag. Na een poging de brand uit te trappen alarmeerde hij de brandweer. Het korps van Veenhuizen was snel ter plaatse en had de brand ondanks de locatie snel onder controle. Er wordt van brandstichting uitgegaan.

Eerder werd het korps van Haulerwijk ook al gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Elleboogsvaart in Haulerwijk, hier was mogelijk ook door brandstichting brand ontstaan in de wal kant van een sloot.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt