Diverse ongevallen in ochtendspits Assen

Assen- Dinsdagmorgen werd de brandweer van Assen om 07.54 gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Duitslandlaan ter hoogte van Ford Dealer Timmerman. Echter bleek kort na de alarmering dat iedereen de voertuigen had kunnen verlaten. Hierdoor kwam de alarmering dan ook weer te vervallen.

Op de kruising van de Engelandlaan en de Peelo Oost waren twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. Door de laagstaande zon heeft een van de bestuurders het rode verkeerslicht niet goed gezien waarna beide voertuigen met elkaar in aanraking kwamen. De politie heeft het ongeval vastgelegd waarna beide voertuigen zijn afgesleept. De gemeente Assen heeft het oliespoor opgeruimd.

Ook aan de andere kant van Assen ging het mis in het verkeer. Op het fietspad langs de N371 tussen Assen en Bovensmilde kwamen een snorscooter en een fietser met elkaar in aanraking. Hierdoor kwamen beide ten val. De fietser is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse is wel ter plaatse geweest maar vervolgde al snel weer hun weg. Over de oorzaak van deze aanrijding is ons niets bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt