Vrouw gewond na aanrijding in Donderen

Donderen- Dinsdagmiddag omstreeks 13.10 werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Norgerweg in Donderen.
Ter hoogte van de kruising met De Hullen raakte nog onbekende oorzaak een bedrijfsbus van de weg. Na een stuurcorrectie raakte de bus een tegemoetkomende personenauto met daarin twee vrouwen. De bus eindigde uiteindelijk in een naastgelegen sloot. Een van de vrouwen uit de personenauto is door de brandweer van Vries en ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Beide dames zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.
De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht waarna berger Hamstra beide voertuigen kon bergen. De bestuurder van de bestelbus raakte bij het ongeval niet gewond.
Foto’s M.Druppers & P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.n
Publicatie:

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt