Drie voertuigen betrokken bij kop-staartbotsing in Peize

PEIZE – Woensdagavond heeft er even na 19.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Roderweg N372 bij Peize. Bij aankomst van politie en ambulance bleken er bij de aanrijding drie voertuigen te zijn betrokken met mogelijk meerder slachtoffers met letsel. Hierop werd omstreeks 19.15 uur de brandweer van Peize en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Meerdere slachtoffer zijn ter plaatse door het ambulance personeel gecontroleerd op verwondingen. Één slachtoffer is met onbekend letsel voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De betrokken kinderen kregen van de hulpdiensten een traumabeer om de onprettige ervaring te verwerken.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, vermoedelijk remde de voorste bestuurder plotseling of wilde deze afslaan om de Scharenhulsedijk op te gaan, en heeft de achteropkomende bestuurder dit mede door de laaghangende zon te laat opgemerkt. Ook de derde bestuurder had de situatie verkeerd ingeschat en reed er ook achterop.

Twee van de drie voertuigen kunnen als total loss worden beschouwd, deze zijn door berger Dorenbos afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt