112 Kort: Gewonde bij aanrijding in Vries

Vries- Donderdagmiddag omstreeks 15.15 heeft er op de kruising van het Raadhuisplein en de Nieuwe Rijksweg een aanrijding tussen een fietser en een auto.

De fietser stak over en zag daarbij de naderende auto waarschijnlijk over het hoofd. Een aanrijding was dan ook het gevolg. Nadat de fietser over de auto was gevlogen kwam de man naast het voertuig terecht. Opgeroepen ambulancepersoneel heeft de man gecontroleerd. Wonderwel viel het letsel van de man mee. De man kon zich naar de acute hulpverlening zelfstandig onder behandeling van de huisarts laten stellen.

De zwaar beschadigde fiets en auto zijn afgevoerd.

Foto’s: P.Koene & M.Druppers © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt