Politie moeite met arrestatie van verdachte van mishandeling. (Video)

ASSEN – In het centrum van Assen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie met veel moeite een man gearresteerd. De verdachte had zich in een woning aan het Kanaal verschanst en had hierbij de deur gebarricadeerd. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse, waaronder een hondengeleider.

Aangezien de politie zich geen toegang kon verschaffen tot de woning werd de assistentie van de brandweer gevraagd. De politie had de intentie om via een bovenverdieping het huis te betreden. Hierbij zou dan de hoogwerker van de brandweer van Assen gebruikt worden. Kort na aankomst van de brandweer wisten de aanwezige agenten de voordeur toch open te breken.

De man werd vervolgens in rap tempo door de agenten tegen de grond gewerkt en in bedwang gehouden. Nadat de verdachte was gefouilleerd, werd de man geboeid in een politiebusje afgevoerd naar het hoofdbureau aan de Balkengracht in Assen.

De man wordt volgens de politie verdacht van mishandeling, de politie stelt dan ook een onderzoek in. De verdachte werd op het politiebureau eerst door een GGD arts onderzocht, omdat de man onder invloed zou zijn van drugs of drank.

De aanleiding van de mogelijke mishandeling en verwondingen van het slachtoffer zijn nog onbekend.

Foto’s R.Koene en P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt