Woning vol rook aan de Salland in de woonwijk Baggelhuizen‏

ASSEN – Zaterdagmorgen omstreeks 11:30 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Salland in de woonwijk Baggelhuizen in Assen. Ter plaatse van het eerste voertuig bleek dat de bewoners niet thuis waren en de woning vol met rook stond. De brandweer was dan ook genoodzaakt de deur te forceren met een stormram.

Er bevonden wel huisdieren in de woning die door de brandweer gered zijn en overgedragen aan de dieren ambulance. Mogelijk was een pannetje op het fornuis de oorzaak van de melding. De brandweer heeft de woning nog geventileerd en keerde terug naar de kazerne.

W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt